top of page
Om meg

I 10 år, frem til 2020, var jeg partner i et Eiendomsselskap, og forlot en trygg og god inntekt for å bruke mine ressurser på en ny måte.

 

Det har vært en verdifull reise og en personlig vekst som har gitt meg positiv erfaring med tverrfaglig prosessledelse innen eiendomsutvikling.

 

Jeg brenner for å skape arenaer der folk trives. Jeg tror på å  leve, jobbe og bo i en community som gir mening, skjønnhet og velvære, samtidig som det er bærekraftig. Jeg blir inspirert av å løfte andre,  gjennom å støtte deres lederskap, som sparringspartner, kursholder eller innleid prosessleder.

 

 Jeg har 27 års erfaring innen ledelse både som prosessleder innen retail-, tjeneste-, steds- og workspace-utvikling og som veileder for ny tids lederskap. Jeg har holdt foredrag, workshops, utdannet og coachet ledere, i inn og utland.

Jeg har arbeidserfaring både innen organisasjons og lederutvikling, samt vært prosjekt/prosessleder for større eiendomsutviklingsprosjekter som Trekanten i Asker, revitaliseringen av TøyenTorg, Portal Skøyen, Grow og Carl Berner Torg.

 

Av utdannelse har jeg en Master i Finans og Master in Service Management, sertifisert Coach, yogainstruktør og utallige timer i eget fordypningsarbeid innen emosjonell- og relasjonell kompetanse. CV

bottom of page